Katrin-håndpapir fremmer god håndhygiene

​​ ​

God håndhygiene vil si å vaske og tørke hendene. Katrin-håndpapir er et hygienisk og ansvarlig valg. Produktene fremstilles i samsvar med strenge kvalitetskrav på en miljøvennlig måte. 


God håndhygiene hindrer virus og bakterier i å spre seg. De fleste infeksjoner sprer seg via håndkontakt – dvs. når vi håndhilser på noen eller tar på dørhåndtak eller andre gjenstander. Å sikre god håndhygiene vil altså si å bry seg om sin egen og andres helse og velvære.

Katrin gir muligheten til en god håndhygiene ved offentlige toaletter. For å vaske hendene grundig trenger du varmt vann og såpe, og du må gni hendene sammen i ca. 20 sekunder. Så må du tørke hendene med tørkepapir av høy kvalitet – forskning viser at dette er den mest hygieniske og foretrukne måten å tørke hendene på ved offentlige toalettanlegg.

Katrin-papirhåndklær er et ansvarlig valg når det gjelder hygiene og miljøet. Det viktigste råmaterialet er trefiber, og vi vet alltid hvor trefiberet vi bruker, kommer fra. Vi begrenser miljøkonsekvensene av produktene våre gjennom hele livssyklusen. Katrin-papirhåndklær er merket med det nordiske miljømerket, også kjent som svanemerket, og EUs miljømerke, eller EU-blomsten. Katrin-papirhåndklær kan også trygt brukes sammen med næringsmidler. 

Hygiene handler om å bry seg. Katrin-produkter er en enkel, økonomisk og bærekraftig måte å sikre håndhygiene ved offentlige toaletter på.

Unngå influensa med god håndhygiene. Ca. 80 % av de vanligste infeksjonssykdommene spres via hendene. Et tørkepapir er den mest hygieniske måten å tørke hendene på.Tekst: Tiia Tylli-Aliranta
Bilder: Metsä Tissue