Mitä kuluttaja voi odottaa pehmopaperiltaan?

Mitä kuluttaja voi odottaa pehmopaperiltaan?

Usein yksinkertaiset asiat tekevät elämästä paljon helpompaa. Jokapäiväisessä elämässämme mukavuus ja helppous yhdistettynä vastuullisiin valintoihin voivat vaikuttaa suuresti elämänlaatuumme. Kuluttajahygieniatuotteemme ovatkin suunniteltu koko perheelle ja jokaiseen kotitalouteen. Kysyimme kuluttajiltamme, mitä he odottavat pehmopaperiltaan.

  • Asiakas: ”haluan, että wc-paperini on ympäristöystävällistä ja valmistettu vastuullisesti."
  • Me Metsä Tissuella käytämme pääraaka-aineena vain pohjoisen metsien puusta tulevaa korkealaatuisia ja puhdasta ensikuitua. Ensikuitutuotteemme ovat luontaisesti puhtaita ja hygieenisiä ja ne valmistetaan vastuullisesti kasvatetusta puukuidusta, lähellä markkinoitamme. PEFC ja FSC -sertifikaatit kertovat kestävästä metsänhoidosta. Tarkkailemme tuotteidemme laatua ja turvallisuutta järjestelmällisesti ja ensikuitutuotteemme ovat luonnostaan turvallisia esimerkiksi elintarvike ja hygieniakäyttöön. Talouspaperimme sopivat aina ruokakontaktiin. Kuljetamme suuria eriä tuotteita kerrallaan ja vältämme ylipakkaamista. Minimoimme muovin määrää esimerkiksi ohentamalla pakkauskääreitä, mutta huolehtien samalla hygieenisestä kuljetuksesta. Kun ostat suomalaisen pehmopaperiyrityksen valmistamaa paperia, teet valinnan myös suomalaisen työn puolesta.

  • Asiakas: ”haluan että vessapaperini on pehmeää, kestävää ja miellyttävän tuntuista käytössä.”
  • Esimerkiksi Lambi WC -paperimme on juuri tällainen tuote, ja sen valmistuksessa on tähdätty parhaisiin ominaisuuksiin. Nämä ominaisuudet saavutetaan oikein valituilla raaka-aineilla sekä edistyneellä valmistusteknologialla. Pitkät ja taipuisat ensikuidut kiinnittyvät lujasti toisiinsa, joten lopputuloksena on miellyttävän pehmeä ja luja paperi. Kun paperi vielä valmistetaan WC-paperirulliksi siten, että siihen lisätään ylellistä pehmeyttä tuova puristuskuvio, saadaan paras mahdollinen lopputulos pehmeyden ja kestävyyden, eli käytön miellyttävyyden suhteen.

  • Asiakas: ”haluan että vessapaperini ei maksa maltaita mutta on kuitenkin laadukas.”
  • Meille Metsä Tissuella on tärkeää, että tuotteemme ovat hinnaltaan ja laadultaan kilpailukykyisiä ja kaikkien kuluttajien kukkarolle sopivia. Siksi olemme tehneet paljon töitä sekä valikoimasuunnittelussamme, että tuotannossamme saavuttaaksemme mahdollisimman hyvän tehokkuuden. Emme kuitenkaan tee kompromisseja laadun kustannuksella, joten kaikki tuotteemme edustavat korkeaa laatua juuri siinä käyttöryhmässä mihin ne on suunniteltu.

  • Asiakas:”Miten voin varmistua siitä, että käyttämäni pehmopaperi on turvallista?"
  • Hyviä merkkejä turvallisuudesta ovat joutsenmerkki, EU-kukkamerkki ja lasi-haarukkamerkki. Pakkauksista saattaa löytyä myös esimerkiksi astma- ja allergiamerkki. Lasi-haarukkamerkki kertoo siitä, että tuote soveltuu lyhytaikaiseen kosketukseen ruuan kanssa, kuten pyyhintään. Me Metsä Tissuella varmistamme, että tuotteemme sopivat ruoan kanssa kosketukseen jo tuotteen suunnitteluvaiheessa; kaikkien raaka-aineiden tulee olla tällaiseen käyttöön hyväksyttyjä. Joutsenmerkki, EU-kukka ja astma-allergiamerkki kertovat siitä, että tuote ei sisällä aineita, jotka voisivat vahingoittaa ihmisiä tai ympäristöä. Merkkien löytyminen paketista myös osoittaa, että tuote on testattu käyttötarkoitukseensa sopivaksi ja että sen valmistanut tehdas toimii hyvien tuotantotapojen mukaan ja että jokainen kuluttajan ostama paketti sisältää samanlaatuista tuotetta. Lähellä tuotetun, tunnetun ja luotettavan valmistajan tuote on myös hyvä merkki turvallisuudesta, ja valmistajaan saa tarvittaessa helposti yhteyden.