Kun pidämme huolta luonnosta, se pitää huolta meistä

​​ ​


Kun pidämme huolta luonnosta, se pitää huolta meistä

Moni kuluttaja tavoittelee kestävämpää elämäntapaa ympäristön, ilmaston ja ihmiskunnan hyväksi. Me Metsä Tissuella haluamme auttaa kuluttajia saavuttamaan tämän tavoitteen. Pienillä, arkisillakin teoilla on merkitystä ja siksi myös pehmopaperituotteen valinta voi olla askel kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Metsä Tissuen tuotteissa käytetään pääraaka-aineena pohjoisista, kestävästi hoidetuista metsistä peräisin olevaa puuta, jonka alkuperä on tiedossa. WC-paperia valmistetaan sekä ensikuiduista että kierrätyskuiduista. Pehmopaperin tuotanto ensikuidusta on osa puun resurssitehokasta käyttöä. 
Metsä Tissuen Lambi-brändi on esimerkki siitä, kuinka Metsä Tissue huolehtii luonnosta ja tuottaa kestävää pehmeyttä ainutlaatuisen arvoketjunsa avulla. Pakkauksemme ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä ja kehitämme pakkausmateriaalejamme entistä kestävämmiksi. Esimerkiksi uusissa Lambi Green Pack -pakkauksissa on jopa 50 prosenttia kierrätysmuovia.  

Erityisesti hygieniapapereiden pitää olla pehmeitä ja puhtaita. Ensikuitu on erinomainen raaka-aine, josta tällaista paperia saadaan ympäristötehokkaasti. Lambi valmistetaan sataprosenttisesti ensikuiduista. Pystymme kokonaan jäljittämään kuitujemme alkuperän. Lähes 90 prosenttia Metsä Groupin puusta on sertifioitua, kun koko maailman metsistä sitä on alle 10 prosenttia. 

Arvoketjumme takaa, että ensikuitua on hyvin saatavilla. Samalla se varmistaa tuotteidemme luotettavan saatavuuden. Valmistamme tuotteemme lähellä markkinoitamme ja asiakkaitamme. Se vähentää pitkien kuljetusten tarvetta.

Metsä Tissuelle vastuullisuus merkitsee sitoutumista suurempaan tarkoitukseen, luonnosta huolehtimista ja luonnollisen pehmeiden tuotteiden varmistamista nykyisille ja tuleville sukupolville. 

Katso Lambi-videoltamme miten tuotteemme pitävät huolta luonnosta.