katrin käsihygienia

Katrin-käsipyyhkeet edistävät hyvää käsihygieniaa

​​

Hyvään käsihygieniaan kuuluu käsienpesun lisäksi käsien kuivaaminen. Katrin-käsipyyhkeet ovat hygieeninen ja vastuullinen valinta. Tuotteet valmistetaan tarkat laatuvaatimukset ja ympäristö huomioiden. 


Hyvä käsihygienia ehkäisee virusten ja bakteerien tarttumista. Valtaosa tartunnoista leviää ihokosketuksen kautta, eli virukset ja bakteerit siirtyvät eteenpäin esimerkiksi kätellessä tai koskettaessamme ovenkahvoja tai muita esineitä. Käsihygieniasta huolehtiminen on siis paitsi omasta, myös toisten hyvinvoinnista ja terveydestä välittämistä.

Katrin huolehtii käsien puhtaudesta julkisissa wc-tiloissa. Huolellinen käsienpesu tarkoittaa lämmintä vettä, saippuaa ja käsien hieromista yhteen noin 20 sekunnin ajan. Sen jälkeen kädet kuivataan hyvin laadukkaaseen paperikäsipyyhkeeseen – se on tutkitusti hygieenisin, nopein ja halutuin tapa kuivata kädet julkisissa wc-tiloissa.

Katrin-käsipyyhkeet ovat vastuullinen valinta paitsi hygienian myös ympäristön kannalta. Tärkein raaka-aine on puukuitu, jonka alkuperän tiedämme aina. Minimoimme tuotteiden ympäristövaikutukset niiden koko elinkaaren aikana. Katrin-käsipyyhkeille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki sekä EU-ympäristömerkki eli EU-kukka. Katrin-käsipyyhkeitä voi käsitellä turvallisesti myös elintarvikkeiden kanssa. 

Hygienia on välittämistä. Katrin-tuotteet ovat helppo, taloudellinen ja vastuullinen tapa varmistaa käsihygienia julkisissa wc-tiloissa.

Tiesitkö, että Katrin-käsipyyhkeet ovat lähituote?

Suomen valikoimassa olevat Katrin-käsipyyhkeet ovat lähituotteita. Ne on valmistettu Metsä Tissuen yli 150-vuotiaalla Mäntän tehtaalla. Tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu.

Hyvää käsihygieniaa noudattamalla vältät influenssan. Noin 80 prosenttia yleisimmistä tartuntataudeista leviää käsien kautta. Paperipyyhe on hygieenisin tapa kuivata kädet.Teksti: Tiia Tylli-Aliranta
Kuva: Metsä Tissue