håndhygiejne

Katrin papirhåndklæder fremmer god håndhygiejne

​​ ​

God håndhygiejne omfatter vask og tørring af dine hænder. Katrin papirhåndklæder er et hygiejnisk og ansvarligt valg. Produkterne er fremstillet i overensstemmelse med strenge kvalitetskrav på en miljøvenlig måde. 

God håndhygiejne forhindrer vira og bakterier i at sprede sig. De fleste infektioner spredes via håndkontakt – det er, når vi hilser på hinanden ved at give hånd, eller rører dørhåndtag eller andre genstande. Med andre ord betyder det at sikre en god håndhygiejne at drage omsorg for sin egen og andres sundhed og velbefindende.

Katrin muliggør god håndhygiejne i offentlige toiletfaciliteter. For at vaske dine hænder grundigt skal du bruge varmt vand og sæbe, og du skal gnide dine hænder mod hinanden i ca. 20 sekunder. Derefter skal tørre hænderne i papirhåndklæder af høj kvalitet – forskning viser, at dette er den mest hygiejniske og foretrukne måde at tørre hænderne på i offentlige toiletfaciliteter.

Katrin papirhåndklæder er et ansvarligt valg med hensyn til hygiejne og miljøet. Deres vigtigste råmateriale er træfibre, og vi kender altid oprindelsen af de træfibre, vi anvender. Vi minimerer vores produkters miljøpåvirkning gennem hele deres livscyklus. Katrin papirhåndklæder har det nordiske miljømærke, også kendt som Svanemærket, og EU-miljømærket (EU-Blomsten). Katrin papirhåndklæder er også sikre at anvende sammen med fødevarer. 

Hygiejne handler om at drage omsorg for sig selv og andre. Katrin produkter er en nem, økonomisk og bæredygtig måde at sikre god håndhygiejne i offentlige toiletfaciliteter.

Undgå influenza gennem god håndhygiejne. Omkring 80 % af de mest almindelige infektionssygdomme spredes via hænderne. Et papirhåndklæde er den mest hygiejniske måde at tørre dine hænder på.


Tekst: Tiia Tylli-Aliranta
Fotos: Metsä Tissue