Piristystä arjen ruokahetkiin

 
 

Yksinkertaisilla asioilla tuot helposti ja nopeasti pientä ekstraa myös arkiruokailuun. Valmista tutut raaka-aineet vaihteeksi nyytissä kypsentäen, tarjoa annokset suoraan paperiveneistä ja kruunaa kattaus kivoilla lautasliinoilla.

Paperi säilyttää aromit

Ruoan kypsentäminen suljetussa paperinyytissä tai -veneessä säilyttää ruoan aromit ja vitamiinit. Voit höyryttää, keittää tai valmistaa nyytit uunissa, sillä SAGA Leivinpaperi kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta. Samalla on helppo huomioida myös allergiat ja erilaiset ruokavaliot.

Uusia ideoita tarjoiluun

Arkiruokailu saa uutta ilmettä, kun tarjoat ruoan suoraan paperinyyteissä. Paitsi että nyytti on hauskan näköinen, se myös pitää ruoan lämpimänä. Ja mikä parasta, tututkin raaka-aineet maistuvat ihan erilaisilta, kun ne tarjotaan uudella, kivalla tavalla.

Katso täältä ohjeet paperiveneen tekemiseksi ja kokeile currykanaa SAGA-veneissä!

Kaunis kattaus piristää

Lambin uutuustuotteesta Lambi Dining lautasliinarullasta on helppo napata kuvioitu lautasliina piristämään arkikattausta. Rullasta repäistävä neliönmallinen lautasliina on tavallista talouspaperia jämäkämpää, joten se on helppo taitella kauniisti. Lautasliinan pehmeä pinta tuntuu miellyttävältä iholla ja on imukykyinen.