Lambi: rakkaustarina ylitse muiden

 
 

Pieniä rakkauden sanoja

Lambi on kerännyt suomalaisilta kauniita sanoja rakkaudesta vuodesta 2013 alkaen ja painanut näitä kesäkauden wc- ja talouspapereihin. Viiden vuoden aikana sanoja, runoja ja tarinoita rakkaudesta on kertynyt huima määrä.

Syksyllä 2017 kuluttajat äänestivät kaikkien aikojen parhaasta rakkaustarinasta ja alun perin vuonna 2016 Lambi-papereilla julkaistu tarina oli selkeä voittaja saaden 23 % kaikista annetuista äänistä:
"Rakkautta on tuntea olevansa perillä. Ettei haluaisi mitään enempää. Ettei haluaisi olla missään muualla."

Toiselle sijalle ylsi ystävyyden onnea korostava tarina
”Ystävä on se, joka tietää sinusta kaiken ja rakastaa sinua sittenkin."
ja kolmanneksi tuokiokuva, joka kertoo vanhemman ja lapsen välisestä rakkaudesta:
"Väsyneen yöhoitajan saapuessa kotiin kävelee vastaan rakkaus. Sillä on unta silmissään ja tukka pörrössä ja se sanoo "äiti"."

”Suomalaiset ovat kirjoittaneet rakkaudesta Lambin pyynnöstä jo viitenä vuonna peräkkäin ja joukkoon mahtuu kauniita rakkaudentunnustuksia, riipaisevia kaipuun sanoja ja pieniä tarinoita arkipäivän ihanista hetkistä. On romanttiseen rakkauteen liittyviä viestejä sekä kauniita sanoja ja ajatuksia esimerkiksi ystäville, lapsille ja lapsenlapsille”, kertoo Lambin Brand Manager Hanna Jokitöyrä. ”Lambin rakkauspaperit vuosittain vaihtuvine teemoineen ovat todella suosittuja, ja niitä odotetaan aina innolla.”

 

lambi rakkaustarinavoittaja.jpg

Lambin rakkaustarinaäänestys toteutettiin Lambin sivuilla touko-heinäkuussa 2017. Kuluttajat saivat äänestää omaa suosikkiaan kahdestatoista vuosina 2013–2017 Lambin pehmopapereissa julkaistuista rakkaustarinoista.