​​​​​

5 faktaa Serlasta

ja​​ oravas​ta​

​​ ​
                                  
Viisi faktaa Serlasta ja Serla Oravasta
​​1.PNG
vanhaserlarulla.PNGSerlan tarina sai alkunsa 55 vuotta sitten, kun Mäntän tehtaalle asennettiin uusi pehmopaperikone ja nykyaikaiset jalostuslinjat. Pian valmistuksen alettua tehtaan tuotteet koottiin yhtenäiseksi tuoteperheeksi, jonka kattonimeksi tuli Serla tehtaan omistajan G.A. Serlachiuksen mukaan.

 
2.PNG 
vanhaserlanenaliina.PNGSerlan pakkaukset saivat 1990-luvulla kylkeensä veikeän oravan, jonka kuluttajat ottivat nopeasti omakseen.

Oravan ilmettä päivitettiin 2000-luvun alussa, jolloin se sai ajalle tyypilliseen tapaan suuremmat silmät ja eläväisemmät kasvot.

 
3.PNG
 
Serla_TOTI_white_12rl_53675__web.jpg
Vuosien aikana Serlan tuotevalikoima on laajentunut wc- ja talouspapereista myös lukuisiin muihin arkea helpottaviin tuotteisiin: nenäliinoihin, käsipyyhkeisiin, pefletteihin, siivouspaperiin ja kosteisiin siivousliinoihin.

 
Tuttua talouspaperia on nykyisin saatavilla myös puoliarkkina, talousarkkina ja kuvioituna talouspaperina, joka toimii mainiosti vaikkapa arkilautasliinana.

 
4.PNG
 
orava2.PNG
Serlan pakkaus- ja tuoteuudistusten myötä oravakin uudistuu. Kuten Serlan käyttäjät, myös orava on aktiivinen ja menevä. Veikeä hahmo seikkailee niin pakkauksissa, mainonnassa kuin myös sosiaalisessa mediassa.​

 
5.PNG 
Serla haluaa palkita asiakkaitaan ja tuo Serla-klubin kautta vieläkin enemmän iloa arkeen. Klubin jäsenet voivat käyttää tuotepakkausten koodeja pisteinä, joilla saa lunastettua palkintoja klubin pistepuodista. Klubissa on suuri määrä aktiivisia jäseniä ja Serla Klubin suosituin tuote, Serlan pehmo-orava, löytyykin jo tuhansista suomalaisista kodeista. Serla Klubi löytyy osoitteesta serla.fi​

 

 

 

Tule mukaan seuraamaan oravan tekemisiä: