Uramahdollisuudet

Metsä Tissue työnantajana

Tule meille töihin

Kiinnostaako ura yrityksessä, jonka tuotteita tarvitaan aina?

Pienillä asioilla on usein suuri merkitys. Metsä Tissuen Serla, Lambi ja Katrin tuovat hyvinvointia ja hygieniaa jokaiseen päivään. Ja SAGA leivin- ja ruoanlaittopaperimme on kotikokkien ja ruoanlaiton ammattilaisten luottomerkki kaikkialla maailmassa. Pehmopaperituotteitamme käytetään päivittäin yli 30 maassa ja SAGA-leivinpaperiamme viedäänyli 60 maahan. Toimimme lähellä asiakkaitamme ja olemme ylpeitä tuotteistamme.

Metsä Tissue haluaa olla avoin, oikeudenmukainen ja turvallinen työyhteisö, jossa arvostetaan monimuotoisuutta, kunnioitetaan kulttuurieroja ja kohdellaan kaikkia työntekijöitä tasapuolisesti.

Ammatillinen kehittyminen, työntekijöiden hyvinvointi ja työturvallisuus ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Odotamme työntekijöidemme kehittävän omaa työtään, pohtivan parannustarpeita ja edistävän yhteisiä tavoitteitamme päivittäisessä työssään.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat vastuullinen tuloksenteko, luotettavuus, yhteistyö ja uudistuminen. Ne luovat vakaan perustan Metsä-ajattelutavallemme.

Metsä Tissuen tuotantolaitoksissa viidessä eri maassa on yhteensä noin 2 800 työntekijää. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. Koko Metsä Groupin henkilöstömäärä on noin 9 300.

Katso, millaista on työ Suomen tunnetuimpien brändien parissa.